Bredase Wandel-4Daagse Expeditie Aqua Mundo

Bredase Wandel-4Daagse Expeditie Aqua Mundo

26-06-2024 en 3 meer
Breda centrum
 • Gastvrijheid & horeca
 • Activiteitenbegeleiding
 • Bestuur & organisatie
 • Evenementen & festivals
 • Kunst & cultuur
 • Sport & beweging
 • Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Over de Bredase 4Daagse Expeditie Aqua Mundo
Het is een uniek 4-daags wandel evenement, waarbij deelnemers Breda op een sportieve en bijzondere manier ontdekken. In de periode van 26 t/m 29 juni dompelen wij de wandelaars onder in Expeditie Aqua Mundo. Ze kiezen een expeditie van 8, 12 of 16 kilometer en wandelen dwars door het groene hart van de Baronie, gaan op ontdekking door de rauwe kant van de stad, raken geïnspireerd door duurzame, creatieve hotspots en genieten van de stadse gezelligheid.

Elke dag een andere route en bij elke stempelpost is er een feestelijk onthaal en smakelijke verwennerij. De oren en ogen gaan verwend worden met muziek, verhalen, kunst, cultuur en de stilte van de natuur. De finaledag op zaterdag 29 juni zal een groot feest worden waar familie en vrienden welkom zijn om iedereen toe te juichen en binnen te halen! Check onze Facebook en Instagram pagina @bredawandelt om alle edities te zien en wat we nog meer doen.

Bekijk hier de aftermovie van 2023: [website verborgen]

Functieomschrijving:
Als vrijwilliger bij BredaWandelt speel je een cruciale rol bij het mogelijk maken van onze evenementen. Dit kan ook al vooraf aan het daadwerkelijk evenement zijn. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van de organisatie, afhankelijk van je interesses en vaardigheden. Kies 1 of meer dagen om te helpen. Word onderdeel van een geweldig en gezellig team dat zich elk jaar inzet om van dit evenement een waar wandelfeest te maken.

Jij past bij ons als je:
Betrouwbaar, enthousiast en gastvrij bent.
Teamspeler en in staat bent om goed samen te werken.
Flexibel en bereid om verschillende taken op te pakken.
Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke, geduldige houding hebt.

Wat we zoeken:
1. Evenementen ondersteuning talent:
Verwelkom deelnemers op de start/eind, doorstroom of stempelposten, beantwoord vragen, en zorg voor een positieve ervaring voor alle wandelaars. Door jou verlopen de inschrijvingen soepel, weten deelnemers je te vinden voor vragen, ben je punctueel met stempelen en bereid van taken te wisselen indien nodig. Jij bouwt overal waar je bent een feestje!


2. Routes uitpijl talent:
Goede navigatie vaardigheden is een must, oog voor detail en zorg dragen dat de routeaanduiding accuraat en consistent blijft. Ervaring met routes uitpijlen is een pluspunt. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat de pijlen hangen voordat de eerste deelnemer van start gaat op 26,27,28 en/of 29 juni.

3. Routes voorlopen:
De routes die speciaal voor dit evenement worden gemaakt moeten leuk, verrassend en veilig zijn. Het gaat om 4 dagen waarop er elke dag een keuze is uit 4 afstanden. 6, 9, 12 of 16 kilometer. Met jouw navigatietalent kan jij de routes (digitaal) nalopen en ons voorzien van treffende feedback om de route(s) nog beter, leuker en veiliger te maken. Je kan kiezen uit 1 of meerdere afstanden om voor te lopen.

4. Logistiek talent: Bijdragen aan het opzetten van start- en eindpunten, doorstroom locaties en stempelposten. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles soepel verloopt op de dag van het evenement en de start/eind en doorstroom locaties er stralend bij staan.


Wat bieden wij:
De kans om deel uit te maken van een bevlogen en enthousiast team dat zich inzet voor een fantastisch wandelfestijn in en om Breda.
Mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.
Waardering en erkenning voor je bijdrage aan dit evenement. Je ontvangt een uniek shirt met je naam erop en gaat mee met het vrijwilligersuitje op 5 juli.
Elke locatie waar je staat is voorzien van verzorging in eten en drinken.

We kijken uit naar je reactie!

 • De vacature van Jikke is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Jikke is eerder via deze website geholpen
Laat Jikke weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vacature: "Bredase Wandel-4Daagse Expeditie Aqua Mundo" van Jikke.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere MOOIWERK Breda deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo BredaWandelt
Geplaatst door:
Profielfoto van Jikke
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Jikke
 • De vacature van Jikke is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Jikke is eerder via deze website geholpen
 • Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Meer vacatures van Jikke namens BredaWandelt

  Omschrijving van de vacature Plaats Categorie
  Wandel Host Breda centrum Gastvrijheid & horeca, Activiteitenbegeleiding